ΠΑΟΚ: Οι τελευταίες... πινελιές για την προετοιμασία

Metrosport Team20 Ιουνίου 2021

Το μέρος το γνωρίζουμε όπως και το προπονητικό κέντρο. Ο ΠΑΟΚ από τις 12 Ιουλίου μέχρι και τις 26 Ιουλίου θα είναι στο Απελντοορν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό που απομένει είναι να γίνουν γνωστοί και οι αντίπαλοι των φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα μετά από αυτό που έχει προγραμματίσει για τις 8 Ιουλίου στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου.

Το ευχάριστο για τον Δικέφαλο είναι πως υπάρχουν αρκετές ομάδες που στην ίδια περιοχή κάνουν την προετοιμασία τους αφού είναι πληθώρα των προπονητικών κέντρων εκεί ενώ φυσικά υπάρχουν και ομάδες που έχουν βάση την Ολλανδία. Μένει να φανεί αν το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα είναι απέναντι στην PSV την οποία αντιμετώπισε φέτος στη φάση των ομίλων του Europa. Την κέρδισε στην Τούμπα και έχασε εκτός αν και προηγήθηκε με 0-2. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» υπάρχει πρόταση και από βελγικό σύλλογο για φιλικό, κάτι φυσικά που δεν αποτελεί έκπληξη αφενός διότι αρκετές ομάδες από το Βέλγιο κάνουν εκεί κοντά προετοιμασία και αφετέρου διότι σχεδόν κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ δίνει ένα τέτοιο φιλικό. Μάλιστα πριν από δυο χρόνια είχε ταξιδέψει στις Βρυξέλλες και στο προπονητικό κέντρο της Αντερλεχτ. 

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference επί ολλανδικού εδάφους αφού η κλήρωση θα γίνει στις 19 Ιουλίου, όταν δηλαδή θα έχει συμπληρώσει μια εβδομάδα προετοιμασίας στο Απελντοορν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.