ΠΑΟΚ: H αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2021

Μπροστά σ’ ακόμα ένα δύσκολο όσο και σημαντικό παιχνίδι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που ξεκινά το δεύτερο γύρο της Super League Interwetten στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

Η τελευταία… πρόβα του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκε κανονικά ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος και δεν είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη , αλλά και στους τραυματίες Βιεϊρίνια , Ελ Καντουρί , Τέιλορ και Ολιβέιρα .Οι δύο Πορτογάλοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ οι Ελ Καντουρί και Τέιλορ έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα είναι οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Μιχάι , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Σίντκλεϊ , Τσαούσης, Τσιγγάρας , Εσίτι , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.