ΠΑΟΚ: Οι αλλαγές τον έκαναν χειρότερο

Metrosport Team05 Μαρτίου 2024

Από την προσδοκία κατάληψης μιας θέσης στην τετράδα και της περαιτέρω πορείας στο BCL πλέον ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποφύγει την 7η θέση έχοντας ολοκληρώσει προ καιρού τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Το συγκεκριμένο γεγονός λειτουργεί ως ατράνταχτο πειστήριο της άποψης που θέλει τον Δικέφαλο να έγινε χειρότερος σε σχέση με την ομάδα που μπήκε στο 2024.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από τότε μετρά α) δύο νίκες και πέντε ήττες στη Stoiximan.gr Basketleague, β) αποκλεισμό στο BCL, γ) αποκλεισμό στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Άρη, μα πάνω απ’ όλα, παρουσιάζει μέτρια αγωνιστική εικόνα.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι αυτό που θα προσπαθήσει να αποφύγει στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν έχοντας όμως να διαχειριστεί ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα. Η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ ήδη τον έστειλε στην 7η θέση με αποτέλεσμα να ελπίζει ότι θα κάνει μια νίκη παραπάνω από την «Ενωση» για να αποφύγει τη συμμετοχή στον ενδιάμεσο γύρο (7-12) για μια θέση στα Playoffs. Ως ένα βαθμό, αυτό θα κριθεί στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο όπου ο στόχος της ομάδας του Στάθης Νεραντζάκη δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη αφού σε περίπτωση ήττα θα ισοβαθμήσει με τη νησιώτικη ομάδα και θα κινδυνέψει να πέσει ακόμη χαμηλότερα έχοντας να αντιμετωπίσει – στις δύο τελευταίες αγωνιστικές – την Καρδίτσα εκτός έδρας και τον Παναθηναϊκό στο PAOK SPORTS ARENA.

Η δε ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τους Προμηθέα, Περιστέρι και το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα από τον Προμηθέα και στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί το Μαρούσι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.