ΠΑΟΚ: Ο υποβιβασμός φέρνει πωλητήριο για Μενσά!

Χάρης Δημαράς27 Ιουλίου 2020

Η Καϊσέρισπορ αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το βράδυ του Σαββάτου γνώρισε την ήττα και ως ουραγός αποχαιρέτισε τη μεγάλη κατηγορία. Μια καλή είδηση για τον ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι θα παραμείνει στην ομάδα ο Αμπέλ Φερέιρα. Πολύ απλά διότι ο προπονητής του Δικεφάλου θα ήθελε να ενισχυθεί με τον Μπερνάρντ Μενσά. 

Ο Γκανέζος μέσος που είναι το «ασημικό» της τουρκικής ομάδας δύσκολα θα παραμείνει στο σύλλογο αφενός διότι υποβιβάστηκε και αφετέρου διότι το μπάτζετ της ομάδας μειώνεται αναγκαστικά και τα έσοδα είναι αναγκαία. 

Ο Μενσά είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Φερέιρα για τη θέση στα χαφ ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλώντας στο PAOK TV πριν από μερικές μέρες είχε δηλώσει πως η απόκτηση χαφ επείγει και είναι άμεση προτεραιότητα. 

Οπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Metrosport εδώ και μέρες, ο παίκτης είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ που όμως περίμενε να δει αν θα τα καταφέρει η Καϊσέρισπορ. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο παίκτης που είναι γνώριμος στον προπονητή των «ασπρόμαυρων αφού είχε περάσει από την Πορτογαλία και την Γκιμαράες είναι στο «κάδρο» του Δικεφάλου. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Μενσά με τις εμφανίσεις του με την Γκιμαράες ανάγκασε την Ατλέτικο Μαδρίτης να δαπανήσει 6 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν για τον ίδιο όπως τα περίμενε, με τους «ροχιμπλάνκος» να τον παραχωρούν δανεικό κατά σειρά σε Χετάφε, Γκιμαράες, Κασίμπασα και Καϊσέρισπορ. 

Η τελευταία μάλιστα τον αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι δίνοντας στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κοντά στα 4 εκατ. ευρώ. Να σημειώσουμε, ότι ο Ολυμπιακός τους προηγούμενους μήνες είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς ειχε συνεργαστεί μαζί του στην Γκιμαράες. 

Χθες τα τουρκικά ΜΜΕ κάνοντας ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα της Καϊσέρισπορ τόνιζας πως πρακτικά είναι δύσκολο ως αδύνατο να πείσει τον ποδοσφαιριστή να μείνει στην ομάδα για να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία για αυτό και η πώληση του είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.