ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια και οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα... τελικού!

Χάρης Εμμανουηλίδης14 Μαρτίου 2024

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της σειράς των δύο ομάδων (14/3, 19:45, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 3) για τη φάση των ''16'' του Conference League και μετά το 2-0 του πρώτου ''ημιχρόνου'' στην Κροατία οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ με φόντο τους ''8'' της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη χθεσινή -τελευταία- προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία έκανε την τελευταία... πρόβα ενδεκάδας έχοντας ακόμα διλλήματα , με το πλάνο του ωστόσο να περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων την προηγούμενη Πέμπτη (7/3).

Ο Ρουμάνος τεχνικός όπως όλα δείχνουν θα δώσει φανέλα βασικού στον αρχηγό της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, ποντάροντας στην προσωπικότητα του και την εμπειρία του κερδίζοντας στο νήμα τον Γιόνι Ότο, έχοντας μπροστά του όπως όλα δείχνουν τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ αλλαγές ετοιμάζει και στη μεσαία γραμμή με τον Στέφαν Σβαμπ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα των «ασπρόμαυρων». Στις υπόλοιπες θέσεις ο Μπάμπα Ράχμαν με τους Κεντζιόρα - Κουλιεράκη θα αποτελέσουν τους υπόλοιπους τρεις της άμυνας δίπλα στον Αντρέ Βιεϊρίνια , καθώς και οι Κωνσταντέλιας - Τάισον θα βρίσκονται στις αρχικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Αλί Σαμάτα έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, προσθέτοντας μία ακόμα λύση στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου μαζί με τον Στέφανο Τζίμα, ωστόσο ο Μπράντον Τόμας όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.