ΠΑΟΚ: Ο Σαμάτα απέναντι στη Λαμία έκανε το πρώτο του «ασπρόμαυρο» 90λεπτο

Χάρης Εμμανουηλίδης04 Απριλίου 2024

Ο Αλί Σαμάτα ήταν από τα πρόσωπα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία, τόσο για την αγωνιστική του συνεισφορά , όσο και για την αποθέωση του από το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και είδε από κοντά την επικράτηση του Δικεφάλου επί της Λαμίας με 3-1 που σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα της Λεωφόρου τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης είχε μία ξεχωριστή σημασία για τον Τανζανό στράικερ, ο οποίος αποθεώθηκε από την εξέδρα η οποία ζητούσε από τον ίδιο να εκτελέσει το πέναλτι το οποίο κέρδισε και μετουσίωσε σε γκολ ο Στέφαν Σβαμπ , φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του ώστε να τον εμψυχώσουν και να του δώσουν ψυχολογία, ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερη μόνο για αυτόν τον λόγο.

Τα 90 λεπτά τα οποία αγωνίστηκε ήταν τα πρώτα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς μέχρι τώρα ο ίδιος είτε έβγαινε ως αλλαγή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης , είτε ερχόταν από τον πάγκο ώστε να δώσει λύσεις.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε φτάσει μία... ανάσα από το να συμπληρώσει 90λεπτο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 17 Δεκεμβρίου, ωστόσο σε εκείνο το παιχνίδι αντικαταστάθηκε από τον Στέφανο Τζίμα στο 89ο λεπτό του παιχνιδιού.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε 35 αναμετρήσεις με 3 γκολ και 4 ασίστ σε συνολικά 1.687 λεπτά δράσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.