ΠΑΟΚ: Ο Νορβηγός Άουρσνες και οι Τούρκοι για Μενσά

Γιώργος Καστάνης11 Ιουλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν αμυντικό μέσο πρώτης γραμμής, ο Λουτσέσκου έχει σημειώσει στο «μπλοκάκι του» τις βασικές επιλογές, μία εκ των οποίων διατηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό, όμως υπάρχουν και άλλα ονόματα στην λίστα που συζητούνται έντονα. Ένα εκ των οποίων, όπως είχαμε αναφέρει στη «Μ» είναι του Φρέντρικ Αουρσνες. Πρόκειται για τον 25χρονο Νορβηγό μέσο της Μόλντε. 

Ο ύψους 1.79μ. κεντρικός χαφ με χρηματιστηριακή αξία στο transfermarkt 1,5 εκατομμύρια ευρώ που είναι και διεθνής, μένει ελεύθερος στο τέλος του 2021 και έχει πολύ καλή πορεία στην νορβηγική ομάδα. Μάλιστα το όνομά του συζητήθηκε έντονα και στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο. Για τον Άουρσνες έχουν συγκεντρώσει θετικά στοιχεία οι επιτελείς του Δικεφάλου, κάνει «κλικ» παρότι δεν είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας και για ένα επιπρόσθετο λόγο. 

Η ηλικία του σε συνδυασμό με την μεταπωλητική του αξία.

«Ο ΠΑΟΚ για τον Γκανέζο Μενσά»

Το όνομα του Γκανέζου αμυντικού μέσου Μπερνάρντ Μενσά είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Η περίπτωσή του, επανέρχεται στο προσκήνιο, σύμφωνα με όσα έγραψαν και χθες Τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Ανήκει στην Καϊσερίσπορ, έχει συμβόλαιο έως το ερχόμενο καλοκαίρι. Η λίστα των ονομάτων για τα χαφ είναι μεγάλη, όμως δημοσίευμα από την Τουρκία επανέφερε το όνομα του Μπερνάρντ Μενσά για τους «ασπρόμαυρους». 

Ο Γκανέζος είχε απασχολήσει και την περασμένη σεζόν τον Δικέφαλο, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο 26χρονος μέσος ανήκει στην Καϊσέρισπορ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022. Τη σεζόν που τελείωσε τον βρήκε να αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Μπεσίκτας, η οποία πανηγύρισε το νταμπλ. 

Για τον Μενσά πρέπει βεβαίως να αναφέρουμε πως αγωνίζεται ως ξένος, κάτι που πρακτικά σημαίνει, πως εάν αποφασιστεί να έρθει στον ΠΑΟΚ, πρέπει να απελευθερωθεί θέση ξένου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.