ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή στις νίκες

Metrosport Team10 Μαΐου 2022

Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε συνδυασμό με την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ, σε ορισμένα παιχνίδια, προκάλεσαν και την αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου εντός αποδυτηρίων, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα αφύπνισης και επιστροφής της ομάδας στις νίκες, αρχής γενομένης από το αυριανό ντέρμπι (10/5) με τον Άρη.

Ο Δικέφαλος μπορεί να έχει εξασφαλίσει ήδη την έξοδό του στην Ευρώπη της νέας αγωνιστικής σεζόν, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, καθώς υπάρχει μπροστά ο τελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (21/5), αλλά και η εξασφάλιση τη 2ης θέσης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μια ημέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι με το συμπολίτη Άρη προσπάθησε να "ξυπνήσει" τους ποδοσφαιριστές του και να παρουσιαστούν όλοι στο αγωνιστικό χώρο αντάξιοι των προσδοκιών, καθώς η σεζόν θέλει ακόμα 4 αγώνες για να ολοκληρωθεί.

«Ήδη είχαμε μία συνάντηση στα αποδυτήρια με τους παίκτες που είναι εδώ και μιλήσαμε για την πορεία μας ως εδώ, για το τι χτίσαμε, για το τι ρισκάρουμε τώρα. Ο καθένας τώρα πρέπει να βγάλει το 200%, να παλέψει κόντρα στην πνευματική του κούραση γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Αν θέλουμε να έχουμε μία καλή κι επιτυχημένη σεζόν, πρέπει να τερματίσουμε πια σε καλή θέση στο πρωτάθλημα και να κερδίσουμε το κύπελλο. Είναι σημαντικό ο καθένας ξεχωριστά να αντιδράσει. Δεν θέλω να μιλήσω για το αν θα χαθεί η δεύτερη θέση, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Είναι στο χέρι μας να παίξουμε, να παλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε. Να τα δώσουμε όλα και βήμα βήμα να έρθουν κι αυτοί που είναι εκτός τώρα και να έχουμε έτσι περισσότερες πιθανότητες διαφορετικής διαχείρισης, κυρίως κατά τη διάρκεια των αγώνων».

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοδεύεται και μια λεζάντα, η οποία γράφει: «Ο General για την αντίδραση και τη μάχη, προκειμένου να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.