ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης βραβεύτηκε από την ΕΠΣ Χανίων-Το μήνυμά του στα παιδιά

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βραβεύτηκε από την ΕΠΣ Χανίων στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της όπως γνωστοποίησε στο Facebook η ακαδημία Calcetto στην οποία ο Κρητικός ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα.

Από την πλευρά του ο άσος του ΠΑΟΚ, που ήδη τραβάει τα βλέμματα ευρωπαϊκών ομάδων επάνω του, ευχαρίστησε την Ένωση της ιδιαίτερης πατρίδας του για την τιμή και έστειλε μήνυμα στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την ΕΠΣ Χανίων για την τιμή που μου κάνει, είναι μεγάλη χαρά για μένα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την ακαδημία μου που με ανέδειξε, το Calcetto και τον κ. Νότη, και θα ήθελα να πως σε όσα παιδιά αρχίζουν τώρα και έχουν μεγάλα όνειρα για το ποδόσφαιρο, να πιστεύουν πάνω σε αυτά, να δουλέψουν και στο τέλος θα ανταμειφθούν» είπε χαρακτηριστικά ο Κουλιεράκης.

Αναλυτικά το μήνυμα της ακαδημίας Calcetto:

Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της ΕΠΣ Χανίων, βραβεύτηκε και ο δικός μας Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος με προσωπική του ανάρτηση ευχαρίστησε την Ένωση για την τιμή αυτή.

Σαν ακαδημία του, τον ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά που συνεχίζει να μας γεμίζει υπερηφάνεια και συγκίνηση και του ευχόμαστε, όπως λέει και ο ίδιος, μέσα από την σκληρή δουλειά να έρθουν πολλές ακόμα επιτυχίες, αφού πρώτα από όλα έχει την υγεία του για να συνεχίσει να κάνει αυτό που λατρεύει από μικρό παιδί!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.