ΠΑΟΚ: Ο Κέβιν Λαζάνια της Ουντινέζε και η προοπτική για απόκτηση φορ

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός – Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαΐρης

Το όνομα του 29χρονου Ιταλικού επιθετικού της Ουντινέζε, του Κέβιν Λαζάνια είναι ένα από αυτά που συζητήθηκαν, με προϋποθέσεις όμως, το τελευταίο διάστημα. 

Ο Λαζάνια ανήκει στην Ουντινέζε, έπαιξε όμως δανεικός στην Ελλάς Βερόνα την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που αναφέρουμε; Σύμφωνα με όσα έλεγαν χθες εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, για να αποκτηθεί ένας επιθετικός (ο Λαζάνια στην προκειμένη περίπτωση που έχει και ένα κόστος καθώς έχει συμβόλαιο έως το 2023), θα πρέπει να πουληθεί ένας από τους ήδη υπάρχοντες.

Συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έχουν ο Ολιβέϊρα έως το καλοκαίρι του 2024 όπως και ο Τσόλακ. Εάν πουληθεί ο Τσόλακ, τότε υπάρχει σαφέστατα η πρόθεση για την ενίσχυση στην επίθεση. Εκεί, υπάρχει και μία ακόμη επιλογή, ενός παίκτη που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ. Αναφερόμαστε στον Γιώργο Κούτσια. Εκτός κι αν ο νέος ατζέντης που τον εκπροσωπεί, φέρει πρόταση από το εξωτερικό που θα καλύπτει την ρήτρα των δύο εκατομμυρίων ευρώ, την αποδεχθεί και ο νεαρός άσος και αποχωρήσει πρόωρα από την ομάδα. Κάτι το οποίο, δεν θα είναι το ιδανικό για έναν παίκτη που τώρα αρχίζει η καριέρα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.