ΠΑΟΚ: Ο Ακπομ ζήλεψε τον Μπίσεσβαρ

Πέτρος Χαριζακλής16 Δεκεμβρίου 2019

Αρθρογραφεί ο Γιώργο Ζαΐρης

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις από τον πάγκο. Στο ματς με την Ξάνθη ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έλυσε το γόρδιο δεσμό ερχόμενος από τον πάγκο. Σκόραρε, μοίρασε την ασίστ και "κλείδωσε" τη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Χθες στο Αγρίνιο μπορεί ο ΠΑΟΚ να ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 από νωρίς με τον Δημήτρη Πέλκα αλλά η εικόνα του δεν ήταν καλή.

Απαραίτητα έπρεπε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να διώξει το άγχος. Και ήρθε ο Ακπομ από τον πάγκο και μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε αυτά που είχε πετύχει ο Μπίσεσβαρ. Γκολ και ασίστ και έτσι ο Δικέφαλος με το 0-3 έφυγε νικητής από το Αγρίνιο. Μια σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ. Ο Φερέιρα είναι αλήθεια πως ήταν αναγκασμένος να ρισκάρει.

Εδωσε φανέλα βασικού στον Μαουρίσιο και στον Βιεϊρίνια αφού μόνο μέσα από τους αγώνες μπορούν να ξαναβρούν το ρυθμό τους. Ο Βραζιλιάνος είναι αλήθεια ότι στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλός αλλά το ρίσκο αυτό δεν στοίχισε στον ΠΑΟΚ. Πολύ απλά διότι όταν έπρεπε να λειτουργήσει ως "σκούπα" ο Ινγκασον το έκανε και ήταν εξαιρετικός. Σημαντικό ότι βρήκε δίχτυα ο Πέλκας (το δεύτερο στο Πρωτάθλημα) αλλά και ότι κράτησε επαφή με το γκολ και ο Λημνιός. Πήρε ψυχολογία ο Ακπομ που έψανε ένα καλό παιχνίδι και το έκανε μέσα σε ένα πεντάλεπτο.

Ο ΠΑΟΚ πλέον συνεχίζει ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό και περιμένει να φορμαριστούν κομβικοί ποδοσφαιριστές του. Πλέον στρέφει το μυαλό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο που είναι με την πλάτη στον τοίχο, είναι μια ομάδα που ανάγκασε τον Ολυμπιακό σε ισοπαλία και από τη στιγμή που παλεύει για τη σωτηρία, θα τα δώσει όλα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.