ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πάλεψε για 39 λεπτά ο ΠΑΟΚ αλλά έχασε (77-84) από την Ντιζόν

Γιώργος Καραγιάννης15 Ιανουαρίου 2020

Ο Δικέφαλος παρότι βρίσκεται στην τελευταία θέση δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια ευρωπαϊκής και απέναντι στην πρωτοπόρο Ντιζόν, θέλει μόνο τη νίκη.

Χαραλαμπίδης: «Θα παλέψουμε για τη νίκη»

«Αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετικά καλή ομάδα. Για μένα, η JDA Dijon είναι η καλύτερη του ομίλου και δεν είναι τυχαίο ότι έχει επτά συνεχόμενες νίκες στα τελευταία παιχνίδια της σε Γαλλία και Ευρώπη. Είναι αυτονόητο ότι θα παλέψουμε για τη νίκη, ειδικά όσο έχουμε μαθηματικές και ουσιαστικές ελπίδες για την πρόκριση. Αυτό όμως δεν αλλάζει τη στόχευση μας, που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και πως θα συνεχίσουμε εκεί».

* Η Ντιζόν είναι αυτή με το τέταρτο καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα (38,8%) και το δεύτερο καλύτερο εντός παιδιάς (49%) στο BCL αλλά “χωλαίνει” στα ριμπάουντ ούσα η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης -πριν τα χθεσινά παιχνίδια- με 31 μέσο όρο. Είναι ένας τομέας στον οποίο ο ΠΑΟΚ είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα επιβληθεί. Θα χρειαστεί όμως κάτι περισσότερο από αυτό και κυρίως μία στοιχειωδώς καλής άμυνα ώστε να μπορέσει να επιβάλλει τον ρυθμό του στο άλλο μισό του παρκέ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.