ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για την Ιγκοκέα ο Λοβ

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2021

Χωρίς τον Ζερμέιν Λοβ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Ιγκόκεα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι υπέστη διάταση στον αχίλλειο τένοντα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με μία πολύ σημαντική απουσία θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ mateco τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Basketball Champions League, όπου επιστρέφει μετά από απουσία μίας σεζόν!

Ο Ζερμέιν Λοβ, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με το Λαύριο και υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας. Ο αρχηγός της ομάδας μας έχει διάταση στον αχίλλειο τένοντα στο δεξί πόδι και θα υποβληθεί σε συντηρητική αγωγή και θεραπείες, προκειμένου να προλάβει τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Η κατάσταση του Αμερικανού γκαρντ θα επανεκτιμηθεί στη διάρκεια της εβδομάδας από τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ mateco, χειρούργο ορθοπεδικό κ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Η ομάδα επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, για την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (5/10, στις 19:30) με την Ιγκοκέα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco είναι προγραμματισμένο να «πετάξει» στις 04:50 το πρωί της Δευτέρας για το Βελιγράδι κι από την πρωτεύουσα της Σερβίας θα μεταβεί οδικώς στη Μπάνια Λούκα, όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Ιγκοκέα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.