Σίγουρος ο Λουτσέσκου για το πρότζεκτ του νέου ΠΑΟΚ -Νικητής, πολύ σύντομα...

Κώστας Πετρωτός07 Αυγούστου 2021

Ναι δεν ήταν καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιανς, ναι ταρακούνησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί άλλα περίμενε. Ωστόσο, η ανάλυση που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το τιμ του δεν χαρακτηρίζεται από... πανικό επειδή η πρεμιέρα συνοδεύτηκε από ήττα. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι σίγουρος ότι σύντομα ο ΠΑΟΚ θα έρθει στο επίπεδο που χρειάζεται να είναι για να κάνειο υψηλές πτήσεις και οι λόγοι που βασίζει αυτή την πίστη του είναι πολύ συγκεκριμένοι.

Καταρχάς εκτιμά ότι υπάρχει μία βάση ποιοτικών παικτών πάνω στην οποία μπορεί να στηθεί ένα γερό οικοδόμημα. Παίκτες που έχουν ήδη αποδείξει και την ποιότητα και την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα νικητή που έχουν. Επιπλέον, εκτιμά ότι οι μεταγραφές που ήδη έχουν γίνει θα αρχίσουν να «ανοίγουν» ολοένα και περισσότερο μέρα με την μέρα και θα κουμπώσουν με το υπόλοιπο σύνολο. 

Γι' αυτό άλλωστε επέμενε και επιμένει για κάθε μεταγραφή να γίνεται το δυνατό συντομότερα, γιατί αυτό βοηθά στο να κερδίζεται χρόνος. Αν κανείς προσθέσει και τους παίκτες που έλειψαν όπως ο Αουγκούστο (κυρίως γιατί το πρόβλημα είναι στην μεσαία γραμμή) και ο Ινγκασον και χρειάζεται να βρούνε ρυθμό, τότε εντός του επόμενου διαστήματος ο ΠΑΟΚ θα ανεβάσει και πάλι στροφές. Μόλις αρχίσουν να έρχονται οι νίκες και περάσει απόλυτα η δική του φιολοσοφία ειδικά στους νεαρούς παίκτες ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει και πάλι το πνεύμα του νικητή που δεν ήταν στα επίπεδα που το άφησε τα δύο τελευταία χρόνια.

Φυσικά, θέλει, επιμένει και ζητά μεταγραφές γιατί έτσι θα προστεθούν ποιοτικές μονάδες που θα δημιουργήσουν ένα πλήρες ρόστερ για να είναι ανταγωνιστικός σε όλες τις διοργανώσεις ο ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.