Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει την αήττητη παράδοση που έχει χτίσει με τις ισπανικές ομάδες στην Τούμπα και οι οπαδοί του Δικέφαλου προκάλεσαν τον απόλυτο πανικό για να βρεθούν στο γήπεδο, εξαφανίζοντας τα εισιτήρια.
Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μπέτις στην Τούμπα (22/01) που θα είναι κατάμεστη καθώς οι «ασπρόμαυροι» υποστηρικτές εξαφάνισαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, προκαλώντας πανικό για να τα αποκτήσουν. Από την άλλη πλευρά, οι «βερδιμπλάνκος» ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες που προκαλούν «πονοκέφαλο» στον Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Επί της ουσίας, η συνολική χωρητικότητα της Τούμπας είναι 28.703 θέσεις. Στην Θύρα 8, που έχει χωρητικότητα 3.300 θέσεις, θα καθίσουν οι φίλαθλοι της Μπέτις. Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη 1.450 οπαδοί της ομάδας. Όμως όλη η θύρα 8 θα παραμείνει δεσμευμένη σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA.
Ακόμη πρέπει να αναφέρουμε πως από το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ διέθεσε 18.526 διαρκείας στους φιλάθλους του, σε όλες τις θύρες, εκτός από την Θύρα 8. Κατά συνέπεια, τα ελεύθερα εισιτήρια που τέθηκαν προς διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν κατά προσέγγιση: 6.877 στις υπόλοιπες θύρες. Ακόμη σε αυτά προσθέστε και αρκετά ακριβά εισιτήρια (VIP), που τιμώνται προς 200 ευρώ.
Στο πλευρό του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται περισσότεροι από 25.500 φίλαθλοι σε όλες τις θύρες, για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών και του Λουτσέσκου, προκειμένου να πετύχουν την νίκη με αντίπαλο την Μπέτις, που είναι απαραίτητη για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube