Η παρουσία του Κεν Μπάρλοου στο PAOK Sports Arena κάνει ξεχωριστό για έναν ακόμη λόγο το σημερινό (18/1, 16:00) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τη Stoiximan GBL. Ο Αμερικανός θα βραβευτεί από την ομάδα την οποία τίμησε για τρεις σεζόν και δείχνει να απολαμβάνει την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.
Το κατάμεστο «παλατάκι» θα τον αποθεώσει, σκαλίζοντας τις αναμνήσεις του ένδοξου παρελθόντος, ωστόσο η σύνδεση του Μπάρλοου με τον ΠΑΟΚ δεν εξαντλείται στην τριετία 1991-94. Από τότε άλλωστε επέστρεψε αρκετές φορές στην Ελλάδα και σε μία από αυτές ήταν παρών σε ένα camp του ΠΑΟΚ. Ήταν το 2011 όταν γνώρισε τον Αντώνη Κόνιαρη και τον βράβευσε ως MVP. Χθες τον ξανασυνάντησε και η συνάντηση τους ήταν ξεχωριστή.
Ο Κεν Μπάρλοου έκανε σχετική ανάρτηση γράφοντας: «ΠΑΟΚ οεοε! Συνάντησα για πρώτη φορά τον Αντώνη Κόνιαρη το 2011 σε ένα basketball camp του ΠΑΟΚ. Το να τον συναντήσω σήμερα ως επαγγελματία να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα, με γεμίζει περηφάνια»!
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube