Ο Μπάμπα δεν θέλει να προδώσει τον ΠΑΟΚ, ο... έρωτας είναι διαρκείας!

Κώστας Πετρωτός08 Αυγούστου 2021

Πάνε περίπου δύο εβδομάδες που ο Γκανέζος δημοσιογράφος, Τζο Ντεμπρά είχε δηλώσει στο Metropolis 95,5 (με αφορμή τις πληροφορίες που έβγαιναν τότε από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού): «Ο Ραχμάν μου λέει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπάμπα δε θέλει να προδώσει τον ΠΑΟΚ, τον αγαπάει πολύ. Οι άνθρωποί του τον πίστεψαν του φέρθηκαν πολύ καλά στην Ελλάδα και του έδωσαν την ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αν έρθει ποτέ ξανά στην Ελλάδα να παίξει ποδόσφαιρο, θα είναι μόνο για τον ΠΑΟΚ».

Να, λοιπόν, που τα λόγια του συμπατριώτη και φίλου του 27χρονου αριστερού μπακ έρχονται να αποδειχθούν προφητικά, καθώς από χθες το πρωί, μέσω του «metrosport.gr» έχει γίνει γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε εντατικές διαπραγματεύσεις προκειμένου να κρατήσει στην Τούμπα τον Μπάμπα.

Το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι η στάση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Έδειξε στους ανθρώπους της Τσέλσι που έψαχναν μία αξιόλογη πρόταση πώλησής του και δεν έβρισκαν ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που τον εμπιστεύτηκε και τον βοήθησε να κάνει την επανεκκίνηση που έψαχνε στην καριέρα του. Και αυτό βοήθησε τον ΠΑΟΚ να μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ης «Μ», η συζήτηση γίνεται πάνω σε νέο δανεισμό με οψιόν αγοράς. Με δεδομένο ότι το ισχύον συμβόλαιο του Μπάμπα στον ΠΑΟΚ έχει ισχύ ως το επόμενο καλοκαίρι, αυτό σημαίνει αναπροσαρμογή και στη σχέση του με τον λονδρέζικο σύλλογο. Οι Αγγλοι δείχνουν να πείθονται ότι με την παραμονή του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, ο Μπάμπα θα συνεχίσει την ανοδική πορεία του και έτσι θα καρπωθούν περισσότερα οφέλη του χρόνου.

Ο Μπάμπα θα συνθέσει το δίδυμο των αριστερών μπακ με τον Βιεϊρίνια και μαζί θα καλύψουν τις ανάγκες του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου ευθύς εξαρχής ήταν θετικός και το πιο σημαντικό στην περίπτωση του Γκανέζου είναι ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Το πλέον ευχάριστο είναι ότι ο Μπάμπα πάει πολύ καλά στην προετοιμασία της Τσέλσι , τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά, απλά εκεί δεν μπορεί να διεκδικήσει θέση παρόντων των Τσίλγουελ, Εμερσον και Αλόνσο. Και ο ΠΑΟΚ δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.