ΠΑΟΚ: Με το εισιτήριο στο χέρι για την... απόβαση στη Μασσαλία - Εν αναμονή της απόφασης

Χάρης Εμμανουηλίδης05 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μία ακόμη ευρωπαϊκή πρόκληση, αυτή τη φορά απέναντι στη Μαρσέιγ στους «8» του Conference League, θέλοντας να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο Βελοντρόμ και να ανοίξει τον δρόμο της πρόκρισης.

Οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν δίπλα τους περισσότερους από 3.000 οπαδούς της ομάδας καθώς η ΠΑΕ εξασφάλισε επιπλέον 229 εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας οι οποίοι ωστόσο περιμένουν με το εισιτήριο στο χέρι εξαιτίας της γενικής απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ και μπορεί να τινάξει στον αέρα τη μετακίνηση του φίλαθλου κόσμου του Δικεφάλου.

Η συμμετοχή της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (Ε.Ε.Ε.Κ.Ε) θα κριθεί σήμερα (5/4) στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών καθώς εκεί θα αποφασιστεί αν είναι παράνομη ή καταχρηστική, ειδάλλως θα οι ελεγκτές θα συμμετάσχουν κανονικά. 

Όπως αναφέρουν ωστόσο πληροφορίες του Metrosport.gr, λόγω της σπουδαιότητας του πόστου των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και των συνεπειών που μπορεί να έχει μία ακύρωση και μετακίνηση τόσων πτήσεων και την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών ανά την Ελλάδα, η απεργία τους αναμένεται να κριθεί παράνομη ή καταχρηστική και να μην συμμετάσχουν κάτι το οποίο θα αποφασιστεί από το μεσημέρι και έπειτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.