ΠΑΟΚ: Θέλει να μείνει μόνος στην κορυφή πριν το Φάληρο -Η πιθανή ενδεκάδα με τον Βόλο

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2021

Το δύσκολο εμπόδιο του ΝΠΣ Βόλου, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο φετινό Πρωτάθλημα, θα επιδιώξει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στη σημερινή αναμέτρηση της Τούμπας (16:00 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5). Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports. 

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από πέντε αγωνιστικές, έχοντας συγκεντρώσει από 12 βαθμούς η κάθε μία. 

Για να μπορέσει ο Δικέφαλος να επικρατήσει του αντιπάλου του, που έρχεται με αξιώσεις στην Τούμπα, θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός στις φάσεις που θα δημιουργήσουν οι παίκτες του και παράλληλα δεν πρέπει να δεχθεί γκολ. 

Ο Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Μιχάι και Μιχαηλίδης στο κέντρο άμυνας ενώ Τέιλορ και Βιεϊρίνια στις δύο πτέρυγες. Κούρτιτς, Σβαμπ και Αουγκούστο θα είναι η τριάδα των χαφ. Ενώ πίσω από τον προωθημένο Σφιντέρσκι θα βρίσκονται οι Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τον Κλέιμαν κάτω από τα γκολποστ. Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο και Φερράρι θα είναι η τετράδα της άμυνας. Τσοκάνης, Φερνάντες και Μπαρτόλο η τριάδα στα χαφ, ο Μπαριέντος αριστερά και ο Ρεγκαντίν δεξιά. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Φαν Βέερτ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.