ΠΑΟΚ: Με Κούρτιτς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (29/10/ 19:30) εντός έδρας παιχνίδι επί του Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το προσεχές παιχνίδι και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται ο Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος απουσίαζε από τις αναμετρήσεις με Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό. Επίσης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Μίτριτσα και Σίντκλεϊ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (30.10, 19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2021-22.

Την Παρασκευή (29.10) το αγωνιστικό τμήμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με μία προπόνηση που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης και τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε θεραπείες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοίνωσε τις επιλογές του οι οποίες αποτελούνται από τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.