ΠΑΟΚ: Με φόρα από το... Φάληρο - Τα πλάνα του Λουτσέσκου

Γιώργος Ζαΐρης23 Οκτωβρίου 2022

Την περασμένη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία από κάθε άποψη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό κάνοντας το restart. Για να έχει όμως αξία αυτό το τρίποντο ο Δικέφαλος σήμερα στις 19:30 υποδεχόμενος τον Αστέρα θέλει να φτάσει στην επιτυχία και να πάρει με άριστη ψυχολογία στις 30 Οκτωβρίου στην Νέα Φιλαδέλφεια για να παίξει με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ζέστανε για τα καλά τον κόσμο του με την εμφάνιση και το διπλό επί του Ολυμπιακού και σήμερα (23/10) στην Τούμπα, όπου αναμένεται να φιλοξενήσει πολλούς φιλάθλους, θέλει να τους ικανοποιήσει εκ νέου και κυρίως να τους χαρίσει μια νίκη χωρίς άγχος. Θέλει να κυριαρχήσει, να σκοράρει πρώτος και να πετύχει και ο ίδιος το δεύτερο γκολ, κάτι που δεν έχει κάνει σε κανένα ματς του Πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.

Μπορεί ο Αστέρας να ήρθε στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες και να είναι και επιβαρυμένος αφού έπαιξε μεσοβδόμαδα 120’ αγώνα σε ματς Κυπέλλου, αλλά όλα αυτά δεν πρέπει να αποπροσανατολίσουν τον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν είναι απίθανο να δούμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που άρχισε το ματς με τον Ολυμπιακό. Ακόμη και η επιστροφή του Αντρίγια στην αποστολή καθώς εξέτισε την τιμωρία του δεν σημαίνει αυτόματα πως θα πάρει τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης αφού προβάδισμα έχει ο εξαιρετικός στο ματς στο Φάληρο, Ελ Καντουρί.

Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λύρατζης στα δεξιά και ο Τσαούσης στα αριστερά, ενώ Ινγκασον-Κουλιεράκης στο κέντρο της άμυνας. Ο Ντάντας μαζί με τον Κούρτιτς θα είναι πίσω από τον Αουγκούστο (υπήρξε δοκιμή και του Μπίσεσβαρ αντί του Βραζιλιάνου) με τον Ολιβέιρα στην κορυφή, τον καυτό Νάρεί στα δεξιά και τον Ελ Καντουρί στα αριστερά της επίθεσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.