ΠΑΟΚ mateco: Στην Καρδίτσα για το προτελευταίο φιλικό

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ mateco συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας της Basket League, με το σημερινό πρόγραμμα (23/9) να περιλαμβάνει προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena και αργότερα η αποστολή αναχώρησε για την Καρδίτσα, ώστε να δώσει το επόμενο φιλικό παιχνίδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco και αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε για την Καρδίτσα, όπου αύριο θα πραγματοποιήσει το επόμενο φιλικό παιχνίδι.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ mateco με τον ΑΣ Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό, θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και θα είναι ένα ακόμη δυνατό τεστ για την ομάδα μας.

Το αυριανό φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί παρουσία φιλάθλων και όπως ανακοίνωσε ο ΑΣ Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό… «Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για τους άνω των 16 ετών και 5 ευρώ για τους φιλάθλους 16 ετών και μικρότερους. Η είσοδος για τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΣΚ θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ».

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και πάλι μετά από τέσσερις ημέρες, την ερχόμενη Τετάρτη (28/9 στις 17:00). Αυτό το παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας και θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.