ΠΑΟΚ: Πλήρης για το τέταρτο σερί διπλό στο Περιστέρι

Metrosport Team18 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, έχοντας αγωνιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια τις τελευταίες 40 ημέρες, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι (19/3, 16:30) για τη Stoiximan Basket League.

Οι "ασπρόμαυροι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία σήμερα το πρωί (18/3), με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει στη διάθεση του όλου τους παίκτες του.

Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή του ΠΑΟΚ, Στάθης Νεραντζάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για το ερχόμενο παιχνίδι: «Η φετινή σεζόν είναι γεμάτη από ειδικές συνθήκες. Πολλές διακοπές, αναβολές, προβλήματα με τον COVID και άλλα θέματα, οπότε είναι κάτι πρωτόγνωρο σαν προπονητική διαδικασία την οποία πρέπει να διαχειριστούμε. Υπάρχει μία ανησυχία για το ρυθμό που θα έχει η ομάδα, αλλά οι προπονήσεις που κάναμε την τελευταία εβδομάδα μας έδειξαν ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, για να ξεπεράσουμε όλα όσα μας ταλαιπώρησαν. 

Πιστεύουμε ότι θα έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που είχε υψηλούς στόχους από την αρχή και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Είναι ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι και θα είναι πολύ σημαντικό να το προσεγγίσουμε αμυντικά και να ελέγξουμε τον ρυθμό του».

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco: : Demetre Rivers, Anthony Lee, Phil Greene IV, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Καμπερίδης, Marvin Jones, Βασίλης Τολιόπουλος και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.