ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου: Μόνος δεύτερος στις ευρωπαϊκές νίκες - Τρεις μακριά από Αναστασιάδη

Metrosport Team27 Αυγούστου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε χθες (26/8) τις επτά ευρωπαϊκές νίκες στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και συνεχίζει να κυνηγά τον Άγγελο Αναστασιάδη, οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση με 10 νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός με τη νίκη του επί της Ριέκα έμεινε μόνος του στη δεύτερη θέση, εκεί όπου «συγκατοικούσε» μέχρι πρότινος με τον Λάζλο Μπόλονι. Η πρώτη του παρουσία με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην Ευρώπη ήταν με την Έστερσουντ (3-1) στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά ακολούθησαν 17 αναμετρήσεις, στις οποίες γεύτηκε τη χαρά τις νίκης, όπως είπαμε, επτά φορές, εκ των οποίων οι 4 εντός έδρας. 

Η χθεσινή επικράτηση ήταν η τρίτη μακριά από τη Θεσσαλονίκη με τον 52χρονο προπονητή στον πάγκο. Ο πρώτος αγώνας με τη κροατική ομάδα ήταν η πρώτη ισοπαλία σε εντός έδρας ( πάντα με τον Λουτσέσκου στον πάγκο), ενώ έχει δυο ισοπαλίες σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Σε οχτώ παιχνίδια το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΠΑΟΚ ηττημένο, η πρώτη ήττα ήταν στον αγώνα με την Μπενφίκα (1-4) για τα playoff του Champions League τη σεζόν 2018-19. Ο απολογισμός είναι 4 εντός και 4 εκτός.

Με τον Λουτσέσκου οι «ασπρόμαυροι» έχουν πετύχει συνολικά 24 τέρματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχουν δεχτεί 26. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.