ΠΑΟΚ: Κρούσμα κορωνοϊού, 21 παίκτες στην αποστολή, ποιοι έμειναν εκτός

Γιώργος Καστάνης03 Νοεμβρίου 2021

Με νέο πρόσωπο τον Θεοχάρη Τσιγγάρα και την επιστροφή του Λύρατζη, ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Κοπεγχάγη που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα (22:00 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5).

Παίκτης του ΠΑΟΚ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αλλά δεν δημοσιοποιείται το όνομά του από την ΠΑΕ όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα πως ο Ντόουγκλας υπέστη θλάση και όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά δεν πρόκειται να παίξει στους αγώνες που ακολουθούν. Εκτός αποστολής είναι για πρώτη φορά μετά από αρκετά παιχνίδια ο νεαρός Κωνσταντέλιας. Θυμίζουμε πως οι Καγκάβα και Ροντρίγκο δεν έχουν δηλωθεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Οι εξετάσεις του Ντόουγκλας Αουγκούστο έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε ήδη θεραπείες. Εκτός από τον Ντόουγκλας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των Μιτρίτσα, Σιντκλέϊ και ΟλιβέΙρα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τη μάχη με τους Δανούς, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέϊλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάϊ, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Ακπομ, Κούτσια».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.