ΠΑΟΚ: Κινήσεις στρατηγικής για τον αμυντικό μέσο

Metrosport Team24 Ιουνίου 2021

Τα «τερτίπια» της Κάλιαρι για τον 25χρονο Ιταλό αμυντικό μέσο Αλεσάντρο Ντεϊόλα, υποχρέωσαν τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να αναθεωρήσουν την στάση τους, να γίνουν πιο «επιθετικοί» και να θέσουν ξεκάθαρα τα χρονικά περιθώρια στην διοίκηση της Ιταλικής ομάδας για να αποφασίσει εάν θα επιμείνει στις υψηλές της απαιτήσεις.

Στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport είχαμε αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ έθεσε μία τιμή, μη διαπραγματεύσιμη για τον Ντεϊόλα, της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Και αυτή είναι η βάση για τις τελικές συζητήσεις. Η διοίκηση της Κάλιαρι και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της, εγείρουν υψηλότερες απαιτήσεις, που αγγίζουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και κάπου εκεί, φάνηκε η ασυμφωνία των δύο πλευρών. Όλα αυτά, με διαμεσολαβητή τον Μίνο Ραϊόλα που εκπροσωπεί τον Ντεϊόλα. Ο ΠΑΟΚ έθεσε ξεκάθαρα τα νέα δεδομένα, καθώς έθεσε χρονικό περιθώριο για την απάντηση της Κάλιαρι, μέχρι αύριο το πρωϊ. Εάν δεν διαφοροποιηθεί η στάση της Κάλιαρι, τότε από αύριο ο ΠΑΟΚ θα… αποσύρει το ενδιαφέρον. Ηδη έχει στραφει σε άλλη επιλογή αμυντικού μέσου από την οποία θα περιμένει αποτελέσματα, όμως κακά τα ψέματα και η όλη στάση του Δικεφάλου, φανερώνει μία «στρατηγική» που θα έχει ως αποκλειστικό στόχο να πιέσει ασφυκτικά την διοίκηση της Κάλιαρι να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Οι κινήσεις στρατηγικής είναι «μέσα στο παιχνίδι» των διαπραγματεύσεων και έχουν εφαρμοστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Από την στιγμή που στη Μικράς Ασίας 1, αποφάσισαν να πιέσουν για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν τα αποτελέσματα των νέων ενεργειών τους. Εάν οι Ιταλοί της Κάλιαρι, αλλάξουν στάση, έως αύριο το πρωί, τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει στο «κόλπο» για τον Ντεϊόλα. Εάν δεν αλλάξουν στάση, τότε θα πρέπει να αξιολογηθεί άλλος αμυντικός μέσος που βρίσκεται στις λίστες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Το σημαντικό είναι να μπορέσει ο Δικέφαλος να αποκτήσει ένα αμυντικό μέσο με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ζητά ο Λουτσέσκου μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, για να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο ρόστερ και να μπορέσει να προσφέρει από τα πρώτα επισημα παιχνίδια.

«Τρέχει» και του φορ

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να προχωρήσουν και το θέμα του επιθετικού, αν και δεν είναι εύκολο αυτή την περίοδο. Γίνονται πάντως διεργασίες και ο στόχος είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Σφιντέρσκι, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, θα ξεκουραστεί για αρκετές ημέρες και ο στόχος είναι να ενσωματωθεί στην Ολλανδία με την υπόλοιπη ομάδα. Το μόνο βέβαιο, είναι πως ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει, παράλληλα με την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, να προχωρήσει και σε συμφωνία με επιθετικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.