ΠΑΟΚ: Καυτή οκτάδα στο Πρωτάθλημα και λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαϊρης

Από αύριο (22/9) θα επιστρέψουν οι παίκτες του Δικεφάλου στις προπονήσεις και στο χρονικό διάστημα που θα ακολουθήσει, θα κληθούν να προετοιμαστούν κατάλληλα για μία σειρά δύσκολων αγώνων έως και τα μέσα Νοεμβρίου, όταν και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Με πέντε δύσκολα παιχνίδια τον Οκτώβριο, εκ των οποίων τα τρία ντέρμπι με τους τρεις του πρώην Π.Ο.Κ. Τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και την ΑΕΚ στην Opap Arena Αγία Σοφιά. Ουσιαστικά μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου ο Δικέφαλος έχει οκτώ δύσκολους αγώνες για να «κλείσει» ο πρώτος γύρος. Και άλλους δύο πριν από τις γιορτές.

Έναν για το Κύπελλο στα μέσα Δεκεμβρίου και έναν ακόμη στις 21 Δεκεμβρίου με την έναρξη του δευτέρου γύρου. Και το ζητούμενο είναι να μπορέσει να διατηρηθεί ψηλά, στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Και γιατί όχι να βρεθεί στην πρώτη θέση και να διατηρηθεί. Πρακτικά για να συμβεί το τελευταίο θα πρέπει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα μετά την διακοπή, να πάρει «διπλό» στην Λιβαδειά, να δείξει χαρακτήρα στο Καραϊσκάκη και να κερδίσει όπως έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο ΠΑΟΚ για να προχωρήσει, πρέπει να βρει λύσεις επιθετικά. Εκεί όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Το αναφέραμε και τις προηγούμενες ημέρες: Όταν οι βασικοί επιθετικοί της ομάδας και αναφερόμαστε στους Ολιβέϊρα και Μπράντον Τόμας δεν σκοράρουν, τότε σαφέστατα υπάρχει πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Βασικά ο Λουτσέσκου, οι συνεργάτες του και φυσικά οι παίκτες πρέπει να βρουν λύσεις. Είναι μία επίπονη διαδικασία, κατά την οποία οι πρωταγωνιστές πρέπει να δείξουν αντανακλαστικά. Ο ΠΑΟΚ εστιάζει στην παραγωγική αφύπνιση των επιθετικών του, αλλά και όλης της ομάδας για να αλλάξει η κατάσταση. Η τελευταία απώλεια βαθμών στην Κρήτη, έχει προβληματίσει έντονα τους οπαδούς.

Πρακτικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει με τις δυνάμεις που έχει στην διάθεσή του. Και μετά τα οκτώ παιχνίδια που απομένουν έως τα μέσα Νοεμβρίου, είναι απαραίτητο να ληφθούν αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.