Superleague Κ19: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (2-1) : Ο Τζίμας έδωσε το τρίποντο με... buzzer beater

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2022

Οι «μικροί» του ΠΑΟΚ έδειξαν τον δρόμο στους μεγάλους, παίρνοντας την «πρώτη» νίκη της ημέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό με 2-1.

Ειδικότερα, Η Κ19 του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στη Σουρωτή, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα και κάνοντας το απόλυτο 4/4, με οδηγό το Στέφανο Τζίμα.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι θέλοντας να δείξουν την υπεροχή τους. Στο 17ο λεπτό ο Γκούμας απέδειξε και έμπρακτα αυτήν την υπέροχη, ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ, μετά από την εξαιρετική πάσα του Μπάμπουρα.

Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός έψαξε την αντίδραση και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, με πλασαριστό σουτ του Κυριακόπουλου (29΄) να φεύγει μόλις λίγα μέτρα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι των «ασπρόμαυρων».

Το παιχνίδι απέκτησε πολύ γρήγορα έντονο ρυθμό, όμως οι παίκτες του Δικεφάλου κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια διατηρώντας το προβάδισμα.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για τον Παναθηναϊκό μετά από ανατροπή του Τασιούρα πάνω στον Καλοσκάμη, με τον Φρόκο (67΄) να εκτελεί και να φέρνει στα ίσα το παιχνίδι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έσπευσε να ανασυνταχθεί και άρχισε να πιέζει εκ νέου τους «πράσινους» με τον Τζίμα να είναι σε εξαιρετική ημέρα και να χαρίζει, έστω και στην εκπνοή του αγώνα (90+1) , την νίκη στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Σινανάι, Φίλων, Ζίλο, Τασιούρας, Τσίκος, Γκούμας(Σνάουτσερ), Καλόγηρος(Αθανασίου) , Μπάμπουρας (Γεωργιάδης), Αδάμ (Κιντέρσος) , Τζίμας

Παναθηναϊκός: Παναγάτος, Τσέβας, Προδρομίτης, Πιτσώτης, Παυλάκης, Φρόκου, Συμεωνίδης(Λιατίφης), Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Βολάκης, Μπιλάμ,

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.