ΠΑΟΚ ήταν μόνο στο όνομα

Γιώργος Καστάνης22 Ιουλίου 2022

Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στις ευρωπαίκές του υποχρεώσεις έκανε ο ΠΑΟΚ και πλέον για να ελπίζει στην πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο θα πρέπει να αλλάξει πολλά στο παιχνίδι του. Θα πρέπει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Χθες, ήταν ΠΑΟΚ μόνο στο όνομα. Στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Ελάχιστοι, από τους νέους παίκτες που ήρθαν συμμετείχαν στο παιχνίδι και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό, κυρίως από τον προπονητή που πρέπει να συγκροτήσει μία ενδεκάδα στο δεύτερο ματς, που θα θυσιαστεί για την νίκη. Ο ΠΑΟΚ χθες ούτε καν κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιόλογο πρόσωπο. Δέχθηκε το γκολ – ψυχρολουσία μόλις στο 40ο δευτερόλεπτο, όταν ο Κάργας έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Ουέλτον μπήκε σφήνα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Και στο δεύτερο γκολ, σε μία από τις ξαφνικές αντεπιθέσεις της Λέφσκι, ολιγώρησε όλη η ομάδα. Καμία αντίδραση, δέχθηκε το μοιραίο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να απειλήσει. Επρεπε να φθάσουμε στο 84ο λεπτό για να δούμε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία και φυσικά μία ακόμη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Είναι φανερό πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Είναι φανερό πως πρέπει να βασιστεί ο προπονητής σε όσους μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή την χρονική στιγμή. Οι άλλοι μπορούν απλά να περιμένουν την σειρά τους.

Για να ανατραπεί αυτό το αποτέλεσμα, για να φέρει ο Δικέφαλος το ματς στα μέτρα του, θα πρέπει να θυμίζει ΠΑΟΚ. Τόσο απλά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.