ΠΑΟΚ: Η θλάση, της θλάσης, τη θλάση…

Γιώργος Πετρίδης10 Δεκεμβρίου 2021

Ακόμη και η χθεσινή νίκη-πρόκριση επί της Λίνκολν επισκιάστηκε σε σημαντικό βαθμό για τον ΠΑΟΚ. Λουτσέσκου, παίκτες, κόσμος έψαχναν ένα αποτέλεσμα να χαμογελάσουν μετά από καιρό αλλά πώς να το κάνουν από τη στιγμή που η ομάδα χάνει, κατά τα φαινόμενα, δύο τουλάχιστον βασικούς παίκτες της, τον Ομάρ Ελ Καντουρί και τον Σβαμπ ενώ ανησυχεί και για τον Τέιλορ;

Είναι μία σύμπτωση επαναλαμβανόμενη το θέμα των θλάσεων που μπορεί να θεωρηθεί απόρροια των μεγάλων ηλικιών των παικτών και της παράλληλης, μεγάλης αγωνιστικής επιβάρυνσης τους αλλά η ουσία παραμένει η ίδια. Ο Λουτσέσκου χάνει σημαντικές από τις λίγες ποιοτικές επιλογές του.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί φαίνεται ότι υπέστη νέα θλάση –αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του- τη δεύτερη στη φετινή σεζόν αφού είχε βρεθεί στην ίδια θέση και τον Αύγουστο, με θλάση 2ου βαθμού στη ρεβάνς με τη Ριέκα. Ο Μαροκινός έχει συχνά «ραντεβού» με τους μυϊκούς τραυματισμούς αλλά τόσο δύο, τόσο κοντινοί ο ένας στον άλλον μάλλον είναι πρωτοφανές.

Η λίστα των θλάσεων στη φετινη σεζόν είναι μακριά.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες είχε υποστεί θλάση 1ου προς 2ου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο στο πρώτο ματς με τη Ριέκα.

Τον Σεπτέμβριο υπέστη θλάση 2ου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο ο Χοσέ Κρέσπο που αποχώρησε τραυματίας από το πρώτο ματς με τη Λίνκολν.

Στα τέλη του Οκτώβρη και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ο Λουτσέσκου έχασε με θλάσεις τόσο τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα όσο και τον Σίντκλεϊ Φερέιρα. Ο Ρουμάνος είχε θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό, επέστρεψε και ξανατραυματίστηκε όντας αυτήν την περίοδο εκτός δράσης. Ο Βραζιλιάνος τότε είχε υποστεί θλάση στο δεξί οπίσθιο μηριαίο, έχασε σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Στις αρχές Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ έχασε τον Ντάγκλας Αουγκούστο επίσης με θλάση και ο Βραζιλιάνος έχασε ένα μήνα από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.