ΠΑΟΚ: Η περίπτωση Μάκαριτς και ο «σύμμαχος» Σπάσιτς

Γιώργος Καστάνης13 Ιουνίου 2021

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε πριν από αρκετές ημέρες, ο πρώτος σκόρερ του Σερβικού πρωταθλήματος. Ο λόγος γίνεται για τον Μίλαν Μάκαριτς που ανήκει στην Ράντνικ Σουρντούλικα. Την προπερασμένη σεζόν είχε πετύχει 9 τέρματα σε 28 παιχνίδια, όμως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σκόραρε 27 γκολ σε 39 εμφανίσεις. 

Πραγματικά, μία εντυπωσιακή επίδοση. «Σύμμαχος» για τον ΠΑΟΚ εφόσον επιλέξει τον Μάκαριτς, θα είναι ο βετεράνος άσος της ομάδας, ο Σλάτζιαν Σπάσιτς, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στη Ράντνικ.

Ο Μάκαριτς αγωνιζόμενος σε Μπάτσκα, Σπαρτακ Σουμπότιτσα, Βοβοντίνα Νόβι Σαντ, Ζβιτζέτζα, Προλιτέρ Νόβι Σαντ και Ραντνίκι Νις, δηλαδή σε έξι συλλόγους, πέτυχε συνολικά 27 γκολ από τα 54 που έχει στο σύνολο της καριέρας του. Επομένως, μέσα σε μία χρονιά, κατάφερε να «τρυπήσει» τα αντίπαλα δίχτυα, όσες φορές το έκανε στα προηγούμενα πέντε χρόνια.

Όπως είναι λογικό, οι φετινές του επιδόσεις ανέβασαν την αξία του.

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που προτάθηκαν και αξιολογούνται από την τεχνική και διοικητική ηγεσία. Το τελικό ξεκαθάρισμα όμως αναμένεται να γίνει άμεσα, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από παίκτες πρώτης γραμμής στην επίθεση. Είπαμε, εφόσον παραμείνει ο Σφιντέρσκι, ο Δικέφαλος θα αποκτήσει έναν ακόμη. Αν δεν μείνει, τότε θα κινηθεί για δύο. 

Το πρότζεκτ του Λουτσέσκου, θα στηριχθεί, αυτή είναι η απόφαση που έχει ληφθεί. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μία ισχυρή επίθεση με ικανούς γκολτζήδες που θα κάνουν την διαφορά στο Πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.