ΠΑΟΚ: Υποχρεωτική η μεταγραφική ενίσχυση -Απαραίτητοι μεσοεπιθετικός και γκολτζής

Κώστας Πετρωτός27 Οκτωβρίου 2022

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να θεωρηθεί κοινή συνισταμένη σε όλες τις αναλύσεις που γίνονται για τον ΠΑΟΚ και την ποιότητα της φετινής ομάδας, αυτό είναι η έλλειψη ακόμη ενός ή δύο παικτών στην γραμμή κρούσης που θα βελτιώσουν και την παραγωγή φάσεων και το σκοράρισμα. 

Όσες φορές καλούνται βετεράνοι, προπονητές ή άνθρωποι που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ να μιλήσουν δημόσια για την ομάδα, όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: Αυτός ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στην γραμμή κρούσης. Εναν μεσοεπιθετικό και έναν γκολτζή. Αυτοί οι δύο είναι υποχρεωτικό να αποκτηθούν τον χειμώνα, σε όπια βαθμολογική θέση κι αν βρίσκεται η ομάδα. Ακόμη κι αν έχει μείνει πίσω στην μάχη της δυάδας, είναι απαραίτητο να πάρει αυτούς τους παίκτες για συγκεκριμένους λόγους. 

Ο πρώτος είναι ότι θα υπάρχει μπροστά ένας ακόμη σημαντικός στόχος, το Κύπελλο. Θυμίζω μόνο ότι οι δύο παίκτες που είχαν αποκτηθεί Ιανουάριο την σεζόν 2020-2021, ο Μπάμπα και ο Κρμέντσικ, ήταν καθοριστικότατοι στο να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ την κούπα, ο Τσέχος μάλιστα είχε πετύχει και το νικητήριο γκολ.

Ο δεύτερος λόγος έρχεται μέσα από την εμπειρία του φετινού καλοκαιριού. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη γιατί δεν είχε προλάβει να μοντάρει την ομάδα του. Θα είναι καλό να αποκτηθούν τον χειμώνα δύο παίκτες που θα μπούνε στο σύνολο, θα μάθουν τους συμπαίκτες τους, τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, την φιλοσοφία της και το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει το άγχος αν θα προλάβουν να εγκλιματιστούν.

Γι’ αυτό ακριβώς, θα πρέπει ο Ζοσέ Μπότο και το τιμ του να στοχεύσει σωστά. Ακόμη κι αν μιλάμε για δανεικό, με δυνατότητα να αποκτηθεί με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει η συμφωνία να είναι τέτοια που να μπορεί να είναι εφικτή η αγορά των δικαιωμάτων του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.