ΠΑΟΚ: Η ακτινογραφία του Χάρη Μπανιώτη σε Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα

Metrosport Team04 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χάρης Μπανιώτης, με τον παλαίμαχο αμυντικό του ΠΑΟΚ να μιλάει για την παρουσία των Γιάννη Μιχαηλίδη και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και το δίδυμο που δημιουργούν με τον Τόμας Κεντζιόρα.

Αρχικά ανέφερε για την παρουσία των δύο: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι για την παρουσία του Γιάννη Μιχαηλίδη και του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ, παιδιά από την ακαδημία που διεκδικούν πρωταθλήματα και τίτλους με τον σύλλογο κάτι που με κάνει να χαίρομαι».

Προσθέτοντας: «Δύο αριστεροπόδαρα παιδιά , έχουν να δώσουν πολλά και δίνουν από την πρώτη στιγμή που είναι μέλη της ομάδας, δίνουν χαρά στον κόσμο και βρίσκονται σε μία εξαιρετική ηλικία. Τα λάθη είναι για όλους μας και ειδικά για τους αμυντικούς και πρέπει να είναι πάντα πιο σοβαροί, όταν συμβούν αυτά δεν θα πρέπει να είμαστε από πάνω τους και να τους μιλάμε για τα λάθη τους, αλλά να τους στηρίζουμε. Εύχομαι ότι καλύτερο και στους δύο».

Ενώ υπογράμμισε για τον Τόμας Κεντζιόρα: «Δίνει τα πάντα μέσα στο παιχνίδι, έχουν ταιριάξει με τον Κουλιεράκη και πιστεύω ότι θα είμαστε πρώτοι και θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Έτσι δημιουργούνται οι ιστορίες, μέσα από τίτλους και πρωταθλήματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.