ΠΑΟΚ, γίνε πάλι τιμωρός και εκδικητής. Μπορείς...

Στέλιος Γρηγοριάδης22 Μαΐου 2021

H μεγάλη ώρα έφτασε. Τα λόγια είναι τώρα περιττά. Δεν έχουν κανένα νόημα. Απόψε θα “μιλήσουν” οι παίκτες πάνω στο χόρτο. Αυτό είναι που έχει σημασία πάντα. Αυτό είναι που φέρνει αποτέλεσμα.

Αρκεί σήμερα μια φωτογραφία, από τις πολλές ασπρόμαυρες ευτυχισμένες στιγμές των τελευταίων ετών. Είναι μετά την απονομή του Κυπέλλου του 2018, στο ΟΑΚΑ. Δείτε πώς λάμπουν τα πρόσωπα του Πέλκα, του Μαλεζά, του Κουλούρη, ακόμη και του Ρέι. Δείτε την τρέλα του Μάτος. Παίκτες, μέλη του τεχνικού τιμ και οπαδοί, όλοι μαζί ένα κουβάρι. Και όλοι με την ίδια φανέλα: “Πρόεδρε για σένα”. Ηταν η γλυκιά εκδίκηση για την κλοπή του Πρωταθλήματος που χαρίστηκε στην ΑΕΚ και για την τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη που προήλθε από τα πρωτοφανή στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά ανδραγαθήματα εκείνων των δύο γελοίων που παρίσταναν τους διαιτητές και χρειάστηκαν δυόμιση ώρες για να αποφασίσουν ότι ήταν έγκυρο το γκολ του Βαρέλα στο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Την ίδια ηδονή θα νιώσουν και σήμερα το βράδυ όλοι οι άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ αν ο Βιεϊρίνια σηκώσει μια ακόμη κούπα μπροστά στους παίκτες, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Γιατί και ο Ολυμπιακός χρωστάει. Και, μάλιστα, αυτός είναι που χρωστάει τα περισσότερα. Από τους κλεμμένους τίτλους της δεκαετίας του 1970 μέχρι το θέατρο του Οσκαρ Γκαρθία και το ελεεινό εφεύρημα της πολυιδιοκτησίας.

ΠΑΟΚ, είναι η ώρα σου. Γίνε και πάλι εκδικητής και τιμωρός. Μπορείς...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.