ΠΑΟΚ: Γεύμα και κοπή βασιλόπιτας για το Βόλεϊ Ανδρών

Metrosport Team03 Μαρτίου 2022

Με το...μυαλό στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, σε μία όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Γλυκό μ' αλάτι».

Η ανακοίνωση:

Γεύμα σε συνδυασμό με την κοπή της Βασιλόπιτας, πραγματοποίησε στο «Γλυκό μ' αλάτι», το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του ΠΑΟΚ.

Όλη η Οικογένεια το ανδρικού βολεϊκού ΠΑΟΚ, τίμησε όπως και κάθε χρόνο το έθιμο της Βασιλόπιτας, μέσα σ' ένα εξαιρετικό κλίμα με πολλά χαμόγελα και... πειράγματα.

Η μικρή αυτή εκδήλωση, άνοιξε με τον λόγο του Αντιπροέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστα Παϊσιάδη, ο οποίος έκανε έναν μικρό αγωνιστικό απολογισμό, συγχαίροντας τους παίκτες του Δικεφάλου για την πορεία του σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε το επίλεκτο μέλος του ΠΑΟΚ και Στρατηγός ε.α, κ. Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος στον ίδιο τόνο, μοίρασε τα συγχαρητήρια του για την μέχρι πορεία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, ευχόμενος μία ανάλογη συνέχεια.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στον Οργανισμό ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο θεωρήθηκε μεγάλη τύχη για την φετινή χρονιά, η οποία έχει εξελιχθεί σε όνειρο.

Το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του ΠΑΟΚ ευχαριστεί το «Γλυκό μ' αλάτι», για την άψογη εξυπηρέτηση και προσφορά σε ότι τους ζητήθηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.