ΠΑΟΚ: «Γεμίζει» η Νέα Μεσημβρία - Χαμόγελα για Κρέσπο ενόψει Μαρσέιγ

Metrosport Team31 Μαρτίου 2022

Γέμισε και πάλι το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία καθώς μετά τη διακοπή των Play - Off για τις Εθνικές Ομάδες οι διεθνείς επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας με μοναδικό απόντα λόγω κορωνοϊού τον Μιτρίτσα σε αντίθεση με τον Κρέσπο που ακολούθησε σχεδόν όλο το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία αυτή τη φορά ήταν υπό το φως των προβολέων, καθώς έπρεπε να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να επιστρέψουν και οι τελευταίοι διεθνείς. Τ’ αποδυτήρια γέμισαν κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε τη δυνατότητα να δουλέψει (σχεδόν) με όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στη λίστα των απόντων υπάρχει το όνομα του Αλεξάντρου Μιτρίτσα , ο οποίος είναι θετικός στον Covid19 και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι γύρισαν δίχως προβλήματα τραυματισμών και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για την αναμέτρηση της Κυριακής (03.04) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στους παίκτες που είναι πλέον διαθέσιμοι προστέθηκε κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δίχως ενοχλήσεις. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (31.03) ήταν επικεντρωμένο στην τακτική και την ανάπτυξη της κυκλοφορίας, ενώ στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης οι αμυντικοί δούλεψαν ξεχωριστά στην ανασταλτική λειτουργία και οι επιθετικοί στα τελειώματα έπειτα από οργανωμένη επίθεση.Την Παρασκευή (01.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο Open TV».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.