Γιατί ο ΠΑΟΚ «υποστηρίζει» το Μαρούσι σήμερα με το Λαύριο

Metrosport Team22 Απριλίου 2024

Η Stoiximan Basket League μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία του τρίτου γύρου του και ο ΠΑΟΚ παρά την ήττα με από την ΑΕΚ βρίσκεται στην 8η θέση που δίνει εισιτήριο για τα playoffs. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ωστόσο, δεν ορίζει πια απόλυτα τη μοίρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος» έχει 36 βαθμούς (10-16 ρεκόρ) και τον ακολουθεί η Καρδίτσα με 34 πόντους (9-17 ρεκόρ), ενώ το Μαρούσι ισοβαθμεί με το Λαύριο στο 9-16 με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται απόψε (20:15). Σε αυτόν τον αγώνα με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η δράση του τελευταίου 5νθημέρου στην κατηγορία, ο ΠΑΟΚ προτιμά νίκη του Αμαρουσίου.

Αυτό γιατί αν η ομάδα του Νίκου Βετούλα νικήσει σήμερα, θα «πιάσει» τον ΠΑΟΚ στην 8η θέση οπότε αυτή θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου στην Πυλαία. Αν όμως το Λαύριο νικήσει το Μαρούσι σήμερα, ο ΠΑΟΚ θα... μπλέξει ακόμη περισσότερο.

Σε αυτήν την περίπτωση εκτός από νίκη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των Play out με το Μαρούσι, θα περιμένει από τον Απόλλωνα Πάτρας να κάνει μία υπέρβαση και να νικήσει το Λαύριο. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός 8άδας και βέβαια εκτός play offs.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.