ΠΑΟΚ: Ετοιμοι για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν - Η πιθανή ενδεκάδα

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2021

Τα τρία συνεχόμενα «διπλά» επί της Λίνκολν, του Αστέρα Τρίπολης και του Παναιτωλικού, αύξησαν την αυτοπεποίθηση των παικτών του ΠΑΟΚ εν όψει της δύσκολης συνέχειας και ειδικά επί του αποψινού (26/9, 20:30, Metropolis 95,5, NOVA) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η τελευταία προπόνηση των παικτών έγινε χθες στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και σε αυτή δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική, στην επιθετική ανάπτυξη και στους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον αντίπαλό του, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Αναμφίβολα μία νίκη, θα δώσει νέα βαθμολογική ώθηση στον Δικέφαλο και θα του επιτρέψει να ξεπεράσει τον αντίπαλό του, στην διεκδίκηση της πρώτης θέσεως. 

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι, συμμετέχουν 20 παίκτες. Εκτός έμεινε ο Αντρέ Βιεϊρίνια καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και δεν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι, όπως και οι Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ολιβέιρα , οι οποίοι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Εκτός όμως έμειναν μετά από απόφαση του Λουτσέσκου και των συνεργατών του, οι Ροντρίγκο, Καγκάβα, κάτι που πρακτικά σημαίνει, πως την δεδομένη χρονική περίοδο, ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί πως δεν είναι έτοιμοι για να συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Πασχαλάκη, τον Σίντκλεϊ στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Τέιλορ στο δεξί και τους Βαρέλα, Μιχαηλίδη στόπερ. Κούρτιτς και Σβαμπ θα συνθέσουν το δίδυμο των χαφ. Μιτρίτσα στα αριστερά, Μπίσεσβαρ στο «10» και Μουργκ στα δεξιά της επίθεσης θα είναι η τριάδα πίσω από τον Κάρολ Σφιντέρσκι. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.