ΠΑΟΚ: Ερχονται οι αναπροσαρμογές για Τσιγγάρα και Λύρατζη

Κώστας Πετρωτός19 Ιουνίου 2022

Δεν αργεί η μέρα που ο Ζοσέ Μπότο θα κλείσει μία σημαντική εκκρεμότητα στον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ. Αυτή αφορά στην αναπροσαρμογή των συμβολαίων δύο παιδιών που πέρυσι καθιερώθηκαν σε απόλυτο βαθμό στην ομάδα, του Χάρη Τσιγγάρα και του Λευτέρη Λύρατζη. ΟΙ δύο 22χρονοι, έχουν συμβόλαια μεγάλα σε χρονική διάρκεια και η αναπροσαρμογή θα αφορά κυρίως στις αμοιβές τους. 

Ο Χαλκιδικιώτης μέσος αμείβεται με 145.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο Καβαλιώτης μπακ με 65.000 ευρώ και ήδη, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν, ο Ζοσέ Μπότο τους είχε ενημερώσει για την απόφαση της ΠΑΕ να γίνει αναπροσαρμογή, κάτι που θα αποτελέσει και επιβράβευση για όλα όσα έχουν καταφέρει οι δύο παίκτες.

Δεν αποκλείεται, οι τελικές συζητήσεις να γίνουν πριν η ομάδα πάει στην Ολλανδία, έτσι ώστε να κλείσει και αυτή η εκκρεμότητα. Θυμίζουμε ότι ο Τσιγγάρας είχε κάνει πέρυσι 28 ματς, ενώ ο Λύρατζης 27, σημειώνοντας και ένα γκολ και ήταν δύο παίκτες που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου παρότι στην αρχή της σεζόν ήταν πίσω στην ιεραρχία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.