ΠΑΟΚ: Καθ' οδόν για Τέχελεν η ασπρόμαυρη αποστολή- Χαμόγελα στο «Μακεδονία»!

Metrosport Team03 Ιουλίου 2023

Έτοιμη να αφιχθεί στην Ολλανδία είναι η ασπρόμαυρη αποστολή, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχουν συγκεντρωθεί προ ολίγου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εν αναμονή του επιβιβασμού της στη πτήση για Ντίσελντορφ.

Οι «ασπρόμαυροι» θα φτάσουν στην Ολλανδική πόλη του Ντίσελντρφ από ώρα σε ώρα, και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Τέχελεν, προκειμένου να ξεκινήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εκεί, ο Δικέφαλος του Βορρά θα μείνει μέχρι τις 17 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό   θα δώσει τέσσερα φιλικά, με το πρώτο να έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουλίου (19:30) κόντρα στη ρουμανική Στεάουα. Το Σάββατο 8/7 στις 17:00 οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τεστ απέναντι στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη (12/7-19:00) θα αντιμετωπίσουν την Γκενκ.

Η προετοιμασία θα κλείσει με το τέταρτο φιλικό απέναντι στη Βέστερλο, την Κυριακή 16/7 στις 17:00, ένα ματς που θα γίνει στην έδρα της βελγικής ομάδας.


Συγκεκριμένα, στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Σάστρε, Λύρατζης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Κανίς, Π.Τζίμας, Βρακάς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Γκορντεζιάνι, Γιαξής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.