ΠΑΟΚ: Επιβάλλεται να σηκωθείς…

Γιώργος Καστάνης05 Μαρτίου 2021

Με καρδιά, πάθος, ανεξάντλητα ψυχικά αποθέματα, σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία και αυταπάρνηση καλούνται από εδώ και στο εξής οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των 15 τελικών που ακολουθούν έως το τέλος της σεζόν και στους δύο εγχώριους θεσμούς.

Για τον ΠΑΟΚ, όπως είπε πριν από λίγες ημέρες ο Γκαρσία στους παίκτες του, προέχει η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πρωτάθλημα, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και η κατάκτηση του τροπαίου. Οι αδυναμίες έχουν εντοπιστεί, η τεχνική ηγεσία έχει προσδιορίσει πως πρέπει να ανταποκριθεί η ομάδα και από εδώ και στο εξής, αυτό που περιμένει να δεί στην πράξη, ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ είναι το αποτέλεσμα. Νίκες, επιτυχίες, για να ολοκληρωθεί η σεζόν με θετικό τρόπο. 

Επιβάλλεται να σηκωθεί ο ΠΑΟΚ, να ξεπεράσει τις αδυναμίες που παρουσιάζει και να φανεί αντάξιος του ονόματος και της ιστορίας του. Ο Γκαρσία στις προχθεσινές του δηλώσεις, ανέφερε επιπροσθέτως, πως έχει καταλήξει στις αποφάσεις του για το ρόστερ της ομάδας, αναφορικά με το μέλλον και θα ενημερώσει (ήδη έχει κάνει μία αναλυτική συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο) για τις εισηγήσεις του, εν όψει της νέας σεζόν. Μέχρι τότε όμως, ο ΠΑΟΚ καλείται να ανταποκριθεί, σε μία σειρά αγώνων που έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε ομάδες που θα διεκδικήσουν θετικά αποτελέσματα.

Εν όψει του αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής, ο Γκαρσία έχει όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες στην διάθεσή του. Παράλληλα με την τακτική που θα επιλέξει να ακολουθήσει και στο προαναφερθέν παιχνίδι, αλλά και σε αυτά που θα ακολουθήσουν, πολύ σημαντικό ρόλο για την διεκδίκηση και την κατάκτηση της νίκης, θα παίξει η διάθεση των παικτών. 

Κανείς δεν πρέπει να είναι χαλαρός, όλοι οφείλουν να αναλογιστούν πως έχουν υποχρέωση να παρουσιάσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες μέσα στο γήπεδο και να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ομαδική λειτουργία, καθώς από την αποτελεσματική άμυνα και την ανταπόκριση στην επίθεση, ο Δικέφαλος θα επιδιώξει αφενός να εξασφαλίσει το μηδέν στα μετόπισθεν και αφετέρου να πετύχει γκολ που θα του δώσουν νίκες. Αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει από εδώ και στο εξής πράξεις, από την ομάδα, μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.