ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με Λύρατζη, Τσαούση και Νάρεϊ - Επίσημο το πρόγραμμα των φιλικών

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

Μετά το το δεκαήμερο ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του ξεκινάει από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με την ομάδα να παραμένει στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κυριακή (27/11) και αναχωρεί για την Κύπρο όπου θα διεξαχθούν και φιλικές αναμετρήσεις έως τις 6/12.

Ο Ρουμάνος θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι επίπεδο βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μετά τις δέκα μέρες άδεια και να δουλέψει στα σημεία που έχει εντοπίσει ο ίδιος ότι χρειάζονται βελτίωση, ώστε ο "δικέφαλος" να παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένος με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τα χαρμόσυνα νέα για τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου είναι ότι οι τραυματίες Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης και Κάλεντ Νάρεϊ μετρούν αντίστροφα για να μπουν στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, με την κατάσταση τους να επαναξιολογείται από ιατρικό τιμ του "δικεφάλου". Το σίγουρο είναι πως και οι τρεις θα είναι έτοιμοι για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα στην διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλου: «Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μετά το απαραίτητο ρεπό των τελευταίων ημερών, επιστρέφει στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης (24.11) στη Νέα Μεσημβρία. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε την Κύπρο για τη χειμερινή προετοιμασία της ομάδας, στην οποία θα ταξιδέψει την Κυριακή (27.11) στις 15:45 και θα εγκατασταθεί στη Λάρνακα και το Golden Bay Hotel μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου . Οι προπονήσεις της ομάδας θα διεξάγονται στο αθλητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα δώσει και τρεις φιλικούς αγώνες.

Στις 28.11 στις 14:30 θα αντιμετωπίσει την Ασντόντ από το Ισραήλ, στις 01.12 στο Τσίρειο θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΛ Λεμεσού στις 18:30, ενώ στις 05.12 θα αντιμετωπίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Άρη Λεμεσού, πριν την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.