ΠΑΟΚ: Ενεργοποίηση και... απουσίες ενόψει Απόλλωνα

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2021

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον Κυριακάτικο (7/2, 15:00) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης έπειτα από την  πρωινή προπόνηση του Σαββάτου που έλαβε χώρα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσήμβρια.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός άφησε εκτός τους Αουγκούστο και Μιχαηλίδη ενώ ο Ραχμάν Μπάμπα θα χρειαστεί να περιμένει ώστε να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα» καθώς το τεχνικό επιτελείο δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. 

Αναλυτικά το Training Report του ΠΑΟΚ:

«Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης. Αρχικά με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Στο φινάλε έγινε δουλειά στις στατικές φάσεις.Ο Νίκα Νινούα προπονήθηκε κανονικά, άλλα προτιμήθηκε να μείνει εκτός καθώς ήταν καταπονημένος. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε το τεχνικό επιτελείο για το παιχνίδι είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Περέιρα , Τσιγγάρας , Καγκάβα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Κωνσταντέλιας , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ .

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.