ΠΑΟΚ: Ένα ματς, μισή χρονιά

Γιώργος Καστάνης21 Αυγούστου 2020

Οσο πλησιάζει η καθοριστική ημερομηνία, όλοι αντιλαμβάνονται την σπουδαιότητα της αναμέτρησης με την Τουρκική ομάδα, ενώ το μήνυμα έχει περάσει για τα καλά μέσα στα αποδυτήρια εδώ και αρκετές ημέρες. Αυτό το μάτς είναι κάτι παραπάνω από ένας τελικός.Για την ακρίβεια, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ: «Ένα ματς, μισή σεζόν».

Και το αιτιολογούσαν ιδιαιτέρως εύστοχα:
«Από αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ προσδοκά τα πρώτα σημαντικά του οφέλη. Η πρόκριση θα οδηγήσει την ομάδα, στάνταρ στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης και παράλληλα θα της δώσει ώθηση για να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση και στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Και φυσικά θα αυξηθεί η αυτόπεποίθηση για την διεκδίκηση των εγχώριων στόχων».

Σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μπεσίκτας, ο Δικέφαλος θα μετέχει στους ομίλους του Europa League και τα σίγουρα έσοδα θα αγγίξουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όσο θα προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη, θα μπορέσει να αυξήσει τα μπόνους που δίνει η UEFA. Από αυτό το ματς κρίνονται πολλά και πολλοί. Για αυτό τον λόγο χαρακτηρίζεται, ως: ένα ματς…μισή χρονιά.Επιπροσθέτως η ψυχολογική ώθηση που θα δώσει στην ομάδα μία ενδεχόμενη πρόκριση, θα παίξει σημαντικό ρόλο για την διεκδίκηση των στόχων που θα ακολουθήσουν.

Το μήνυμα έχει περάσει, οι παίκτες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, ο Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του και περιμένει την ανάλογη ανταπόκριση και όλοι ελπίζουν, πως η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Δικέφαλο. Με νίκη – πρόκριση, επί της Μπεσίκτας.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.