Οσο πλησιάζει η καθοριστική ημερομηνία, όλοι αντιλαμβάνονται την σπουδαιότητα της αναμέτρησης με την Τουρκική ομάδα, ενώ το μήνυμα έχει περάσει για τα καλά μέσα στα αποδυτήρια εδώ και αρκετές ημέρες. Αυτό το μάτς είναι κάτι παραπάνω από ένας τελικός.Για την ακρίβεια, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ: «Ένα ματς, μισή σεζόν».
Και το αιτιολογούσαν ιδιαιτέρως εύστοχα: «Από αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ προσδοκά τα πρώτα σημαντικά του οφέλη. Η πρόκριση θα οδηγήσει την ομάδα, στάνταρ στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης και παράλληλα θα της δώσει ώθηση για να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση και στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Και φυσικά θα αυξηθεί η αυτόπεποίθηση για την διεκδίκηση των εγχώριων στόχων».
Σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μπεσίκτας, ο Δικέφαλος θα μετέχει στους ομίλους του Europa League και τα σίγουρα έσοδα θα αγγίξουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όσο θα προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη, θα μπορέσει να αυξήσει τα μπόνους που δίνει η UEFA. Από αυτό το ματς κρίνονται πολλά και πολλοί. Για αυτό τον λόγο χαρακτηρίζεται, ως: ένα ματς…μισή χρονιά.Επιπροσθέτως η ψυχολογική ώθηση που θα δώσει στην ομάδα μία ενδεχόμενη πρόκριση, θα παίξει σημαντικό ρόλο για την διεκδίκηση των στόχων που θα ακολουθήσουν.
Το μήνυμα έχει περάσει, οι παίκτες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, ο Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του και περιμένει την ανάλογη ανταπόκριση και όλοι ελπίζουν, πως η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Δικέφαλο. Με νίκη – πρόκριση, επί της Μπεσίκτας.
Προτείνουμε
-
Θεοδώρα Τζάκρη: Το σχόλιο της για Τσίπρα και... karma 06 Δεκεμβρίου 2025
-
Επιστροφές στον Καμπανιακό ενόψει Αναγέννησης Καρδίτσας 06 Δεκεμβρίου 2025
-
Απίστευτο σκηνικό: Οπαδός έτρεξε για selfie με Νεϊμάρ και τραυμάτισε ... 06 Δεκεμβρίου 2025
-
«Κουβάς» 15.000 δολαρίων εξαιτίας του Λεμπρόν Τζέιμς 06 Δεκεμβρίου 2025
-
Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από καραμπόλα πέντε οχημάτων! 06 Δεκεμβρίου 2025
-
Reuters: «Η Βουλή έδωσε έγκριση για πυραυλικά συστήματα από το Ισραήλ» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Η αποστολή του Ολυμπιακού για ΟΦΗ: Με επιστροφές Τσικίνιο και Ποντένσε 05 Δεκεμβρίου 2025