ΠΑΟΚ είσαι, θα φτύνεις αίμα!!

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2022

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Αυτό είναι το μήνυμα της ποδοσφαιρικής παράνοιας που ασκεί κατοχική επίδραση και ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα! Ότι έκανες- έκανες την περασμένη πενταετία … τώρα κάνε πέρα για να μονομαχήσει το ΠΟΚ. Προφανώς διαπιστώνουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι «ζεστός» τουλάχιστον στο μέγεθος που ήταν μέχρι το 2018 τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ εξωαγωνιστικά εδώ και χρόνια δεν υπολογίζεται. Χθες είδαμε μια Λαμία να αγωνίζεται λες και έπαιζε στον τελικό του κυπέλλου. 

Καλά κάνανε από την πλευρά τους οι άνθρωποι αλλά η υπερβολή προφανώς και φανερώνει τις μύχιες σκέψεις τους! Δε μπορεί όλος ο πάγκος της Λαμίας να αντιδρά με αυτό τον τρόπο λες και παίζουν μια κατηγορία, δε μπορεί ο Καζναφέρης να προσπαθεί να τινάξει ένα παιχνίδι στον αέρα με την συμπεριφορά του, υποδαυλίζοντας ακόμη και την προσπάθεια της ομάδας του. Μάλιστα αυτό συνέβη όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσαγκαράκης παρουσίασε έναν διαφορετικό εαυτό, έδωσε τρία ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ εκ των οποίων το ένα οδήγησε στον τραυματισμό του Κοτάρσκι. 

Επίσης χάρισε ουκ ολίγες κίτρινες και κατά συνέπεια κόκκινες κάρτες στους παίκτες της Λαμίας ενώ «φανέρωσε» την πρεμούρα του να μην αφήσει τον ΠΑΟΚ να καθαρίσει το παιχνίδι όταν σ’ ένα λάθος του αμυντικού της Λαμίας ο Ολιβέιρα κέρδισε τη μπάλα μένοντας απέναντι από τον τερματοφύλακα με τη φάση όμως να διακόπτεται λόγω ανύπαρκτου φάουλ. Όσο αφορά το παιχνίδι , ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε μουδιασμένα. Ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε , θα λέγαμε , τους ποιοτικούς παίκτες. Αυτό είχε δύο αποτελέσματα: η ομάδα δεν είχε ταχύτητα -τρεξίματα αλλά στο τέλος είχε ένα γκολ Ευρωπαϊκού επιπέδου από τον Κούρτιτς. Ένας Κούρτιτς που δεν κάνει καλά παιχνίδια αλλά χθες έδωσε τρεις πόντους με το τέρμα του. 

Ο Δικέφαλος είχε πρόβλημα από την αριστερή του πλευρά από όπου η Λαμία έκανε τις περισσότερες επιθέσεις. Ο Μπίσεσβαρ ήταν κακός αμυντικά και αυτό εξέθετε και τον Βιερίνια. Στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο σαν τη μύγα μες το γάλα ήταν ο Ντάντας. Έκανε 20 προωθημένες πάσες και έβγαλε τουλάχιστον 4 τελικές που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του με πιο χτυπητή την ευκαιρία που έχασε ο Νάρεϊ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές μετά το 60’ δυνάμωσαν τον ΠΑΟΚ , του έδωσαν δυναμική ενώ παράλληλα οι παίκτες της Λαμίας έχαναν τη φρεσκάδα τους. 

Αυτό φάνηκε κυρίως με την είσοδο του Μπράντον ο οποίος αρκετές φορές δημιούργησε προβλήματα με την πίεση, τα κλεψίματα αλλά και τη δημιουργικότητά του. Συνοπτικά ο ΠΑΟΚ στους 4 αγώνες δεν έκανε το μεγάλο στραβοπάτημα. Πάει στην Κρήτη πριν τη διακοπή και αν ένα καλό αποτέλεσμα εκεί, συνδυαστεί με μια μεταγραφή επιπέδου μέχρι την Πέμπτη αυτό θα αλλάξει κατά πολύ το άμεσο μέλλον της ομάδος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.