ΠΑΟΚ: Δύο «ναι» και ένα «όχι»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2021

Με μεθοδικές κινήσεις, χωρίς καμία διάθεση για…πανικό και με ξεκάθαρο προσδιορισμό την πραγματική – ποιοτική ενίσχυση του ΠΑΟΚ θα πορευτούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Λουτσέσκου σε συνεργασία με τους επιτελείς της ομάδας.

Την παρούσα χρονική στιγμή και επί της ουσίας, έξι ημέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, τα δεδομένα που επικρατούν είναι τα εξής: Στον ΠΑΟΚ λένε δύο «ναι» και ένα «όχι». Λουτσέσκου και διοίκηση για την ακρίβεια:
«Ναι» στην ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που θα έχουν πραγματική ποιότητα και θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά με τις επιδόσεις τους.

«Όχι» στην βιασύνη, υπό την έννοια πως δεν θέλουν να παρασυρθούν από την δικαιολογημένη μεταγραφολογία και από την αγωνία που διακατέχει μία σημαντική μερίδα οπαδών της ομάδας, έτσι όπως τουλάχιστον αυτή εκφράζεται μέσα από σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ναι» στην εμπιστοσύνη και στην σωστή αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ, κάτι που είχε αναφέρει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Λουτσέσκου. Με λίγα λόγια, ειδικά για το τρίτο σκέλος, όλοι οι παίκτες θα κληθούν να δείξουν στοιχεία και όσοι ικανοποιήσουν τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του, θα παραμείνουν στο ρόστερ. Οσοι δεν τα καταφέρουν, δεν θα συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα.

Ειδικά για τις μεταγραφές πάντως, η ποιότητα μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Και εάν για τον Βραζιλιάνο Λούκας Τέιλορ, ο «καθρέφτης» θα είναι η απόδοσή του στο γήπεδο (καθώς δεν έχει παρουσιάσει μία λαμπρή καριέρα μέχρι πρόσφατα), για τους υπόλοιπους που θα έρθουν, υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.