ΠΑΟΚ: Δοκιμές χωρίς Κοτάρσκι που θα κάνει αύριο ντεμπούτο

Γιώργος Ζαΐρης01 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει δυο διαφορετικές ενδεκάδες αύριο (2/7) απέναντι στην Χρόνιγκεν και στην μια εξ αυτών θα είναι ως δεξί μπακ ο Τζήμας, καθώς ο Λύρατζης δεν θα παίξει. Μάλιστα, για πρώτη φορά στην καριέρα του ο νεαρός θα αγωνιστεί σε αρχική ενδεκάδα σε αυτή τη θέση (είχε παίξει για λίγα λεπτά την περασμένη Τετάρτη). 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει πως βάζει δύσκολα στον νεαρό γι΄αυτό και στην σημερινή απογευματινή προπόνηση του έδινε συνεχώς οδηγίες: «όταν φεύγεις μπροστά μην κινείσαι κάθετα, πήγαινε προς την μπάλα» του εξηγούσε. 

Σε αυτή την ενδεκάδα τερματοφύλακας θα είναι ο Ταλιχμανίδης, δεξιά ο Τζήμας, αριστερά ο Τσαούσης και ο Ινγκασον με τον Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας. Ο Σβαμπ με τον Αουγκούστο στα χαφ, ο Ελ Καντουρί πίσω από τον Ολιβέιρα, ο Αντρίγια στα δεξιά και ο Κουαλιάτα στα αριστερά.  

Στην άλλη κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτάρσκι στο ντεμπούτο με την ασπρόμαυρη φανέλα. Δεξιά ο Σάστρε, αριστερά ο Ράφα Σοάρες και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παναγιώτου και Μιχάι. Μπροστά τους οι Τσιγγάρας-Ντάντας και ο Φιλίπε Σοάρες πίσω από τον Τσόλακ με τους Ρικάρντο και Κωνσταντέλια δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στις πρωινές δοκιμές ο Λάμπρου ήταν στη θέση του Ρικάρντο που εκείνη την ώρα έκανε ατομικό πρόγραμμα. 

Με το τέλος της προπόνησης ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε σε πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης ενώ ο Λουτσέσκου ευδιάθετος αγκάλιασε τον Αουγκούστο και είχε ένα τετ α τετ με τον Κουαλιάτα αφού πρώτα αστειεύτηκε τόσο μαζί του όσο και με τους Σβαμπ και Ρικάρντο. 

Την ίδια ώρα, ο Ζοσέ Μπότο μιλούσε με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο αθλητικός διευθυντής άλλωστε έχει φροντίσει να έχει όλες αυτές τις μέρες πολλά τετ α τετ με τους παίκτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.