ΠΑΟΚ: Διπλός στόχος ενόψει ΟΑΚΑ -Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου

Γιώργος Ζαΐρης17 Μαΐου 2022

Σήμερα (17/5) μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα γίνει γνωστή η ενδεκάδα, αλλά και η 20άδα του ΠΑΟΚ. Και τα δυο έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Στόχος φυσικά είναι η νίκη ώστε να τερματίσει ο Δικέφαλος στη δεύτερη θέση και επίσης να πάει με άριστη ψυχολογία στον τελικό του ΟΑΚΑ. Αυτό που θα ήθελε ο Λουτσέσκου είναι (όπως έκανε και στο Γ. Καραϊσκάκης με Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και πολύ περισσότερο με τον Κρέσπο) να δώσει χρόνο σε παίκτες που απουσιάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν αποκλείεται δηλαδή ο Λύρατζης μαζί με τον Αουγκούστο και τον Βιεϊρίνια κατά πρώτο λόγο να είναι στην 20άδα και να αγωνιστούν στο ματς. Παράλληλα ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι πιθανό να δώσει ανάσες (κρατώντας τους έξω από το αρχικό σχήμα) σε παίκτες όπως ο Κούρτιτς αλλά και ο Ινγκασον. 

Θεωρητικά μια πιθανή ενδεκάδα αρχίζει από τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια με τον Σάστρε να παραμένει δεξιά και τον Βαρέλα με τον Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Τσαούσης ίσως εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Τούμπα σε αγώνα της πρώτης ομάδας.

Στα χαφ θα είναι ο Σβαμπ με τον Τσιγγάρα. Ο Μπίσεσβαρ έδειξε έτοιμος στο Γ. Καραϊσκάκης και διεκδικεί τη θέση πίσω από τον φορ που θα είναι μάλλον ο Ακπομ. Στα δεξιά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς εφόσον αποφασίσει ο Λουτσέσκου να βάλει τον Καντουρί στα αριστερά. Σε κάθε περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον η επιλογή και της 20άδας, αλλά και της ενδεκάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.