ΠΑΟΚ: Διέλυσε την Αγκαρίστα 6-0, χατ τρικ η Ακίντα σε 45’!

Metrosport Team18 Αυγούστου 2021

Με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο και την Έσε Ακίντα να σκοράρει τρεις φορές σε ένα 45λεπτο συμμετοχής, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ «διέλυσε» με 6-0 τη μολδαβική Αγκαρίστα και πλησιάζει στο εισιτήριο για την δεύτερο γύρο του Women’s Champions League.

Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι, στο γήπεδο του Μακεδονικού, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 3’ με δυνατό σουτ της Ολίνας Μπαξεβάνου και πέτυχε το 2-0 στο 17’ με την Αντιγόνη Παπαδοπούλου να εκμεταλλεύεται αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 3-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο 38’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ της Μήτκου.

Η… πρώτη γεύση από Ακίντα

Στο δεύτερο ημίχρονο η Έσε Ακίντα έδωσε μια πρώτη γεύση από τη σπουδαιότητα της μεταγραφής της στον ΠΑΟΚ, καθώς σε 45 λεπτά πέτυχε τρία γκολ σημειώνοντας χατ τρικ. Η Κενυάτισσα φορ πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51’ πέτυχε το 4-0, στο 88’ το 5-0 με κοντινό γύρισμα και το τελικό 6-0 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων!



Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του 7ου ομίλου του πρώτου γύρου του Women’s Champions League, θα αντιμετωπίσει πλέον τη Βαλερένγκα (21/8) διεκδικώντας το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ: Χατζηχαριστού, Χαραλσντότιρ, Σμιλίκοβιτς, Μήτκου, Μπαρμπόσα, Στράντζαλη, Σέκα (45′ Κατσάνου), Γιαννακά , Μπαξεβάνου (85′ Μάκρα), Βαρδαλή (65′ Τσακμακίδου), Παπαδοπούλου (45′ Ακίντα).

  • Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ φιλοξενείται επί τετραήμερο στο ξενοδοχείο του Ανδρέα Μανδρίνου, προέδρου των ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και παλιού στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θερμού φίλου της ομάδας.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.