ΠΑΟΚ: «Χτύπησε» εις διπλούν και πάει τελικό

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στον τελικό γύρο του Round 1 του Champions League πραγματοποίησαν οι γυναίκες του ΠΑΟΚ, οι οποίες επικράτησαν της Σούονσι με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης.

Οι «ασπρόμαυρες» άνοιξαν τον χορό των γκολ με την Εύα Βλασσόπουλος, η οποία στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την ασίστ της Καλέση και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα.

Η ίδια δεν σταμάτησε εκεί και με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο 70΄, και έπειτα από εντυπωσιακή μεταβίβαση της Θωμαής Βαρδαλή στην Μαρία Μήτκου , η οποία σέντραρε με τη μπάλα να καταλήγει στην πρώτη, έδωσε ασφαλές προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, στον ημιτελικό του A΄προκριματικού ομίλου του UEFA Champions League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ,μάλιστα, στο 57΄σκόραρε εκ νέου, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε καθώς θεωρήθηκε αντικανονικό ως οφσάιντ. Γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου.

Οι «ασπρόμαυρες» θα περιμένουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Φερεντσβάρος με τους Ρείντζερς στις 21:00, για να μάθουν το αντίπαλο της Κυριακής.

ΠΑΟΚ (Λ. Κανάτας): Χατζηχαριστού, Γκούνη (Πέντερσεν 88′), Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Γκορνέλα, Βαρδαλή (78′ Μπασούρη), Χαλατσογιάννη, Καλέση, Ακίντα, Βλασσόπουλος.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.